Temakväll

Kulturnatt på Armémuseum

Kulturnatt Stockholm är kvällen då du upptäcker det du inte visste fanns – eller det du alltid drömt om att prova.

Stockholms kulturliv är redo för att möta dig med det bästa av allt som finns året runt och specialskräddade program bara för denna natt. På Armémuseum kan du se nya utställningen I rikets hemliga tjänst med fri entré kvällen till ära, lyssna till stenkake-dj och provsmaka kaffesurrogat. Barservering och utställningar i tre våningsplan. Fullständigt program kommer!

Mer om Kulturnatt Stockholm

Kulturinstitutioner, gallerier, teatrar, museer, studios, spelhallar, bibliotek och mycket mer håller öppet med mellan kl 18.00-24.00 och bjuder in dig till en oförglömlig kväll i den lila färgens tecken. Allt med fri entré.

Läs mer om utställningen