Restaurang Artilleriet

Under Armémuseums ljusa stenvalv hittar du Östermalmsoasen Artilleriet som serverar ambitiösa rätter i modern och anrik miljö. Här serveras en modern och ambitiös lunch. Du beställer din lunch vid den vackra marmordisken och serveras sedan vid ditt bord med färskt, hembakat bröd. På kvällen dukas restaurangen om och serverar à la carte-meny.

Det går även självklart bra att ta en fika med goda bakverk, ett glas i baren eller hänga på uteserveringen som är öppen på sommaren.

Jazz och after work

En kväll i veckan fylls Artilleriet av jazz- och bossanovatoner. På tisdagar gästas restaurangen av musiker från Sverige, Frankrike eller USA som spelar live.

På fredagar är det AW i baren med mat, dryck och musik. Avrunda veckan med tryffelpopcorn, charkuterier och smårätter – eller med en ordentlig middag från kvällsmenyn.

Boka

Restaurang Artilleriet tar emot förbokade grupper både dag- och kvällstid. Det går även att abonnera lokalen för både AW och fest med mat, personal och dj. Kontaktuppgifter hittar du på Artilleriets hemsida eller via telefon 08-664 34 30.

Matsäck?

I Marketenteriet på plan två i museet kan du äta din matsäck. Här finns också mikrovågsugnar om du vill värma barnmat.

Relaterat innehåll

hjalmar_01_par.jpg

Vad är på gång i museet? Håll koll med nyhetsbrevet!